Za ‘ultraše’ spremne ležaljke od 300 kuna

Svjestan nedostatka smještajnih kapaciteta za nadolazeći Ultra Europe Festival u Splitu, koncesionar koji na najpoznatijoj pješčanoj plaži na Jadranu, onoj na Bačvicama, ima potrebnu dozvolu za postavljanje ležaljki – odlučio je “proširiti” svoju ponudu i to u noćnim terminima. Naime, kako bi od te komercijalizacije javnog prostora “ubrao”, čini se, lake kune, “ultrašima” je od 11. do 14. srpnja ponudio mogućnost spavanja pod nebom, i to za pišljivih 300 kuna.

Nešto je skuplje ako se uzme paket aranžman za tri noći i isto toliko dana, tada se cifra penje na 750 kuna. I jedan i drugi turistički proizvod uključuje “cjelonoćno osiguranje”, kao i bogate popratne sadržaje – “na plaži se nalaze razni restorani, kafići, koktel barovi”. S propagandom porukom samog koncesionara – “Niste našli smještaj u vrijeme Ultra festivala u Splitu, ili su Vam preskupi?!”, vjerujemo da će partijaneri hipnotizirano pristati na ovu više nego primamljivu ponudu.

S.T.

1 comments
sanisitic
sanisitic

Ne budite tako doslovno,750 kuna*.

Čovjek daje popusta jos za tri dana,umjesto 900,750.

Trackbacks

  1. […] javnosti kroz dvije opskurne afere. Prošlog je ljeta njezina agencija Globo travel pokušala posjetiteljima festivala Ultra iznajmljivati plažne ležaljke za 300 Kn, što je tada objašnjavala time da se ne radi o nikakvom iznajmljivanju ili koncesiji, već je […]