Gdje su dokazi? Bolja istraživanja za bolje zdravlje

Promocija knjige Livije Puljak pod nazivom “Gdje su dokazi?” održat će se u Kinoteci Zlatna vrata 17. ožujka 2014. s početkom u 19:00 sati.

Medicina nije stvar autoriteta! Najvažnije pitanje koje svatko može postaviti nakon neke tvrdnje je “Gdje su dokazi?”. Na predavanju ćete se upoznati s knjigom „Gdje su dokazi?”, prijevodom knjige “Testing Treatments” koja opisuje što je to objektivna provjera terapija, odnosno kako možemo znati je li neka terapija učinkovita i sigurna. Ako želite nešto dobro napraviti za svoje zdravlje, pročitajte ovu knjigu. Ako radite u zdravstvu i želite pomoći vašim pacijentima, pročitajte ovu knjigu.

“Vjerujte nam, ova knjiga je najvažnija knjiga iz područja zdravstva objavljena posljednjih godina. Prijevod knjige i izradu pripadajuće mrežne stranice hr.testingtreatments.org poduprlo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u okviru programa popularizacije znanosti. A prije nego pročitate knjigu, ili dok je čitate, dođite na predavanje u Kinoteku, u kojem će se pričati o temeljnim idejama opisanima u knjizi. Livia Puljak posvećena je promociji medicine utemeljene na dokazima i zna odgovor na pitanje – gdje su dokazi?”, stoji u pozivnici za promociju.

R.T.

0 comments